lauantai 15. tammikuuta 2011

Uudenvuodenaatto

Juhlan humua, rätinää, pauketta ja poreilevaa. Tai kolme tyttöä ja pentuvartio omakotitalossa Tuusulassa. Meillä kaikilla on koiranpentu, joten kotona nyhräämisen sijaan päätimme yhdistää voimamme ja nyhrätä yhdessä. ;) Sittemmin "Mati ja kaksi Merviä" nimekseen saaneeseen yökyläilyyn osaalistui minun ja Lucan lisäksi kämppikseni Anniina villakoiransa Dinan kanssa sekä Anskun kaveri sekarotuisen Mellin kanssa. Illan menu aloitettiin tortilloista ja punaviinistä (jota ennen ja jälkeen naposteltiin kaikkea vaahtokarkeista küülauguleipiin).

Melli saapui hieman myöhemmin, ja pikkuinen Dina joutui aluksi melkoiseen höykytykseen Lucan leikeissä. Samankokoisen Mellin saavuttua Dina sai katsella sivusta kun kaksi muuta painivat ja juoksivat taloa päästä päähän. Koirien rauhoituttua uskalsimme jättää ne keskenään ja suuntasimme saunaan. Hämärässä saunassa aika kului nopsaan ja meinasimme myöhästyä vuoden vaihtumiselta keskiyöllä. Ehdimme nipin napin yöpukuihin ja toppatakkeihin kääriytyneinä ulos ottamaan vastaan tulevan vuoden. Rakettien sijasta poltimme tähtisadetikun ja avasimme kuohuviinipullon. Pian sekä pennut, että me olimme valmiit siirtymään sisätiloihin, pois paukkeesta ja pakkasesta. Loppuyö vietettiin sisätiloissa mm livekaraoken ja virolaisten jouluomenien parissa.

väsynyttä menoa aamuyön tunteina
Tinan valaminen jäi seuraavaan aamuun. Takassa paistuivat myös vaahtokarkit nam! Aamuun mennessä Dina oli tottunut isomman läsnäoloon ja komensi Lucaa hienosti tarvittaessa. Tulevat kämppiset myös nukkuivat suloisesti toisiinsa painautuneina aamu-unet sohvapöydän alla.

Luca halkokorilla

Dina lepäilee

leikkiä

söpöt nukkuu, Luca: "Häh?"

<3

Ei kommentteja: