perjantai 25. helmikuuta 2011

February

"Winter is the time of promise because there is so little to do - or because you can now and then permit yourself the luxury of thinking so." Stanley Crawford
En voinut vastustaa kiusausta liittää tätä aforismia blogiini. Ajatus kiireettömyydestä kuulostaa opiskelijasta viehättävältä. Torstainen Viron itsenäisyyspäivä antoi meille pitkän viikonlopun ja nyt olemmekin saaneet nauttia hetken kiireettömyydestä. Olemme katsoneet elokuvia ja käyneet koirien kanssa kävelyillä Emajõen jäällä. Talvisää on ollut mitä ihanin. Koirat ovat nauttineet täysin siemauksin talvesta, Dinakin kestää paremmin ulkona kun pakkaset ovat lauhtumaan päin. Tänään asuntomme koki suursiivouksen, jonka jälkeen suuntasimme jäälle. Anniinan sanoin "Keppi lenkittää koiria." Isketään Lucalle keppi suuhun ja sanotaan juokse. Seuraavat puolituntia pennut kaahaavat pitkin jäätä: Luca keppi suussaan Dinaa pakoon ja Dina perässä innoissaan haukkuen. On se koiranlenkitys talvisin helppoa. ;) Tänään tapasimme jäällä opiskelukaverimme sekä dobermanni Nipsun ja lempicorgini Duppiksen. Oli siinä virolaisilla ulkoilijoilla ihmettelemistä kun koiraporukka pisti ranttaliksi jäällä.

keppi jahti


speed

kepin onnellinen omistaja

söpö Dina

hengähdystauko

Nipsu ja terhakka Duppaduuris

Luca ja Duppis

Lisäksi Luca sai tällä viikolla trimmin. Poika alkoi näyttää sen verran peikolta, että otin sakset kauniiseen käteen, kamman toiseen ja kävin käsiksi. Vaikka itse sanonkin, Lucasta tuli ihan koiran näköinen. Malli oli hieman kiemurtelevainen. joten onneksi oli kaveri kylässä auttamassa. Lirkutteli Lucan huomion muualle kun sakset kävivät. Trimmipöytähän tässä tulee seuraavaksi tarpeeseen, että saan köytettyä pojan paikoilleen. :)
Ilmoitin Lucan myös ensimmäisiin näyttelyihin. Näyttelyura alkaa Viron Rakveressa viikonloppuna 9.-10.4. Komia on poika, mutta vähän jänskättää käytös kehässä. Harjoittelua harjoittelua.

Luca ~ 5kk

uusi trimmi

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea, kun uskalsit otta sakset käteen, mietit varmaankin pitkään trimmausta ;)
Luca oli nätti "peikko"
Näin kasvattajan silmissä, onnistuit hyvin trimmissä, poika vain komistui. Malli varmaankin kiemurteli "kiusalla", teki homman vain hieman haastavammaksi. Suosittelen trimmipöydän hankkimista, trimmaus helpottuu "hieman". Oikein paljon onnea Viron Rakvereen 9.-10.4. Lucan sisarilla on myös saman päivänä Vaasan KV näyttely. Nyt alkaa "armoton" harjoittelu. Onnea kaikille sisarille ensiesintymisiin.