perjantai 30. joulukuuta 2011

Joulunajan kuvasaldoa

Joulun juhlapyhät ovat ohi ja edessä on pikkuhiljaa paluu arkeen. On ollut ihanaa voida asettua muutamaksi päiväksi aloilleen uhraamatta ainuttakaan ajatusta opiskeluille tai muille kiireille ja velvollisuuksille. Nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta. Ja pakko mainita, että täällä kokkaillessa tiskikone on ollut aika luksusta hih. Tässä muutama otos aattoillalta.

joulupöytä

kattaus

kummitädin taiteilema voiruusuke

Veetu avaa lahjoja turvassa pöydän alla :)


Tarkoitukseni oli vierailla tammikuun alussa Lucan kasvattajan luona Laihialla, jossa Luca olisi samalla trimmattu, mutta kiireinen tenttiaikatauluni estää vierailun toteutumisen. Olin kuitenkin päättänyt saada Lucalle ammattilaisen tekemän trimmin. Niinpä ajoimme tänään Lahteen, jossa vehnäkasvattaja Tarja Kallström (kennel Musca-Rosan) loihti Lucalle uuden ilmeen. Äidin karvapallosta kuoriutui niin komea poika! Trimmikone, jolla ajettiin korvat ja kaula, oli Lucasta kovin pelottava surinoineen, mutta konetöiden jälkeen Luca rauhoittui ja jaksoi olla trimmipöydällä suht hyvin. Mitä nyt vähän piipitteli tylsyyttään välillä. Oli mukavaa katsella ammattilaista työssään ja sain myös paljon hyviä vinkkejä Lucan paksun turkin trimmaamiseen kotona. Trimmin jälkeen Luca pääsi hetkeksi leikkimään Tarjan portugeesin Rubenin kanssa, eikä olisikaan millään malttanut lähteä kotiin. Kotimatkan poika sitten nukkuikin sikeästi. :)
Tarjalle suuret kiitokset hienosta trimmistä! "Ennen" kuvat jäi ottamatta, enkä olisi niitä kehdannut julkaistakaan (uskomatonta minkä määrän turkkia pieni vehnä voi kasvattaa kahdessa kuukaudessa!), mutta tässä läähättävä lopputulos. ;)

toinen puoli valmistumassa
valmis!

Ei kommentteja: