tiistai 15. marraskuuta 2011

Fiilistelyä

Se tuli! :D
Postinkantaja herätti minut maanantai aamuna. Ensin säikähdin, että kukas siellä soittelee ovipuhelinta tähän aikaan aamusta, ja sitten ihmettelin että mikä ihmeen postilähetys. Valtavan kirjekuoren nurkassa luki Eesti Kennelliit. Asia alkoi valjeta. Kuoresta paljastui Eestin Juniormuotovaliolle omistettu sertifikaatti ja upea ruusuke! Kyllä hymyilytti heti aamusta, kun sai ripustaa ruusukkeen seinälle ihasteltavaksi. Tässä on mennyt hetki käsittää, että koirani tosiaan on muotovalio. Nyt saavutus on alkanut painua tajuntaan. Yksi etappi saavutettu ja tavoite täytetty. Kohti uusia.


Nyt pidämme näyttelypaussia ensi vuoteen asti. Joululomalla on suunnitelmissa vierailla kasvattajan luona ja saada Lucalle vaihteeksi ammattilaisen tekemä trimmi. Tähän asti olen itse "taituroinut" trimmauksen kanssa. Tarton näyttelyistä mukaan tarttuivat sentään laadukkaammat trimmisakset, jotta työjälki paranisi. Ostin Lucalle myös tarjouksessa olleen Hurtan talvimanttelin ja uuden näyttelyhihnan. Nykyinen versio ("pantana" toimiva ohut metalliketju ja siihen liitetty lyhyt nylonhihna) miellyttää jo muutaman kokemuksen perusteella vanhaa enemmän molempia käyttäjiä. :)

Seuraavan kerran näyttelyiden pariin on tarkoitus palata helmikuussa. Latvian Juniorsertejä lähdetään metsästämään taas kaveriporukalla Valmieraan, joka on noin kahden tunnin ajomatkan päässä Tartosta. Viikonloppuna 18.-19.2.2012 järjestetään kaksi kansallista koiranäyttelyä. Riikassa lääketiedettä opiskeleva tuttuni vihjasi myös, että Valmieran oluttehtaalta saa Latvian parasta kaljaa. Tiedetään siis mihin suunnata tyttöjen kanssa jos junnusertit napsahtavat. ;) Mahdollisesti meidät tapaa myös Latvian Voittaja 2012 -näyttelyssä viikonloppuna 17.-18.3.

Tämän pikku päivityksen myötä painan taas nenäni anatomian kirjoihin ja jatkan verisuonten nomenklatuurin opiskelua. ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upeeta, mahtavaa... ONNEA vielä kerran ensimmäiselle tittelin saavuttaneelle Jungfruborg -kasvatille. Komea ruusukerivistö seinällä. Hatunnoston arvoinen suoritus, sillä olet kyllä tehnyt kovasti töitäkin. Tere tulemast vaan kyläilemään meillepäin.

Katjuska kirjoitti...

Kiitokset vielä! Nyt titteli näkyy jalostusnetissäkin. Ceasar tulee varmasti heti perässä, on se niin hieno poika! <3 Joululomalla nähdään!! :)