maanantai 28. marraskuuta 2011

Lucan kuulumisia

Sain tänään vanhemmiltani Skypen välityksellä Lucan kuulumiset. Äidin kirjoittama viesti alkoi näin: "Koirasi vauhdissa ei ainakaan ole mitään ongelmaa." :D Eilinen laivamatka Suomeen kovassa myrskyssä oli ollut rankka, mutta laiva pääsi turvallisesti Helsingin satamaan. Joskin liki tunnin myöhässä. Ravintolassa keittokattila oli kaatunut buffetin ruokien päälle ja tax free -kaupassa pullot tippuneet lattialle.

Veetun ja Lucan kohtaaminen pitkän eron jälkeen oli sujunut ongelmitta. Veetu oli ensin örinällä ilmaissut haluavansa pitää välimatkaa, mutta tänään pojat ovat juosseet peräkanaa pitkin pihaa lähes koko päivän. Mitä nyt Veetu omi Lucan puruluun vanhempieni sängyn alle, vaikkei muutoin pahemmin luista välitäkään. Pureskeli sitten vanhan miehen hampaillaan luuta, vaikka ikenet vähän vuosivatkin. Luca oli ennen nukkumaanmenoa hieman itkeskellyt minun perääni, mutta asettunut sitten nukkumaan veljeni sängyn alle. Veli on aikaisemminkin "saanut" toimia minun korvikkeena poissaollessani. ;)

Tänään juttelin Lucan ja äidin kanssa Skypessä. Poika kiipesi äidin avustamana tuolille tietokoneen eteen ja kallisteli ahkerasti päätään puolelta toiselle, kuten sillä on tapana kuullessaan tutun äänen koneelta.

Luca skypettää. ;)

koirien ruokailun valvontaa Skypen välityksellä :P

Ei kommentteja: