keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Sattumusten sarja

Eilisestä ystävänpäivästä voinen sanoa, että se oli yllätyksiä täynnä ja kuin vuoristorata. Kävellessämme aamulla luokkahuoneeseen saimme kuulla, että patofysiologian opettajamme oli ajanut kolarin matkalla koululle ja myöhästyisi hieman. Vartin luokassa istuttuamme tuli tieto, ettei tuntia pidetä laisinkaan. Sitten selvisi, ettei myöskään seuraavaa luentoa, immunologian, pidettäisi. Sitä seuraava patoanatomian oli peruttu jo aikaisemmin opettajan osallistuessa väittelytilaisuuteen. Myöskään päivän viimeistä luentoa ei pidettäisi, opettaja oli sama kuin ensimmäisen luennon. Eli asia pähkinänkuoressa: koulupäivä oli juuri vaihtunut vapaapäiväksi. Ystävänpäivän kunniaksi suuntasimme kaveriporukalla suosikkikahvilaamme Werneriin kakkukahveille. :)

Kahvittelujen jälkeen lähdimme A:n ja koirien kanssa jäälle aurinkoiselle päivälenkille. Didn't end up being so sunny after all. Tapasimme koulukavereita koirineen jäällä ja Luca sai yllättävässä tilanteessa hampaasta korvaansa. Vaikka hammas lävisti korvanlehden, mitään suurempaa vahinkoa ei onneksi sattunut ja pakkasessa verenvuotokin tyrehtyi nopeasti. Ja ennenkaikkea Luca itse ei näyttänyt tajuavan mitä tapahtui. Onneksi. Pisteenä iin päälle myöhemmin samalla lenkillä superpaimenkoira Hipsu otti yhteen virolaisen auton kanssa.

Onneksi tapahtumarikas päivä sai onnellisen lopun. Olimme ensimmäisen vuosikurssin N:n kanssa ajatelleet tyttöjen iltaa ystävänpäivälle. Vaikka kutsu lähetettiin lopulta viime tingassa ja mitään varsinaisia suunnitelmia ei etukäteen ollut, saimme kokoon hyvän kokoisen porukan ja vietimme kivan illan yhdessä! :) Kotikeittiömme leipoi yhteistyöllä kaakaomuffineja ja rasvattomia (öljy unohtui kätevästi reseptistä hih) suklaahippumuffineja, jotka koristeltiin kolmella erilaisella kuorrutteella sekä suklaarouheella. Lisäksi tarjoiltiin asiaan kuuluvasti valikoima erilaisia popcorneja ja sipsejä. Nam! Herkut katosivat parempiin suihin sillä vauhdilla, etten ehtinyt edes ajatella tarjoiluiden tallentamista kameralle. Ilta kului mukavasti herkutellen ja juoruillen hyvässä seurassa. Vielä jälkikäteen suurkiitos kaikille osallistuneille, you made my day! <3 Erityiskiitos A, V ja L, jotka tiskasivat koko leivonnasta aiheutuneen tiskivuoren! Ja E aivan ihanasta tuliaisesta, olin otettu! ;)

"Prinsessalle ja aikamoiselle kissalle." ;)

Ei kommentteja: