tiistai 14. helmikuuta 2012

Tekemisen paljoutta




Toivuttuani alkuviikon noroviruksen aiheuttamasta oksennustaudista olen loppuviikosta pitänyt itseni kiireisenä kaikenlaisella puuhalla, kouluhommien lisäksi (lue:sijaan). Tein suursiivouksen ja luuttusin lattiat, askartelin ja lähetin ystävänpäiväkortit rakkaille Suomeen, osoitin tee-se-itse-taitoni kasaamalla Jyskistä ostamani kenkätelineen heh, nautin pitkistä lenkeistä joen jäällä koirien ja kavereiden kanssa sekä valmistauduin ensi viikonlopun koiranäyttelyihin pesemällä, harjaamalla ja trimmmaamalla Lucan.


Aurinkoinen sää on suosinut Tartoa ja nyt, kun kovat pakkaset ovat hieman laantuneet, on koirien kanssa ulkoilusta todella saanut nauttia. Uskaltauduimme myös vihdoin koirinemme Emajõen jäälle, jota pitkin olemme tehneet pitkiä lenkkejä kavereiden kanssa koirat vapaina. Harmillisesti koulupäivät loppuvat usein niin myöhään, että päivälenkiltä palatessa saa katsella auringonlaskua. Onneksi pitkinä viikonloppuina (maanantaisin ei ole koulua) ehtii lenkkeillä valoisaan aikaan. :)





Viikonloppu tosiaan vierähti Lucaa puunatessa. Lauantaina vietimme pitkän päivälenkin jälkeen tunnin kylpyhuoneessa, ja otti pesunjälkeisestä hepulikohtauksesta toivuttuaan torkut ennen turkin läpikäymistä harjalla. Sunnuntaina hain kaverini A:n ja villakoira Dinan heti aamusta meille. Kävimme juoksuttamassa koiria jäällä, jonka jälkeen Luca "pääsi" trimmipöydälle. Aloitimme konetöillä (korvat,kaula, takapää), jotka A teki, ja seuraava kolmetuntinen minulla vierähti sakset viuhuen. Illalla korkkasimme vielä kevään agilitykauden koulun maneesissa. Minä sähläsin, mutta Luca kulki hyvin, vaikka lopputunnista sen keskittyminen vähän herpaantui väsymyksestä. Rankka päivä, lopputuloksena väsynyt ja komea koira sekä tyytyväinen emäntä. :)

keppi lenkittää koiria

Luca ja Dina vauhdissa jäällä


hurtan haalariposeeraus


uusi trimmi, väsynyt lapsi poseeraa

toinen puoli

Maanantaina toinen A ja Hipsu tulivat kyläilemään ja viettämään "sunnuntai" päivää, ja karvojaan tiputteleva Hipsu pääsi myös kokemaan trimmipöydän. Karsta teki työnsä. Tytön turkista tuli oikein sileä ja kaunis! :)


"Mulle alkais jo riittää" -ilme

Paljon karvaa lähti pienestä koirasta! :O

Nyt vielä tämä kouluviikko ja lauantaiaamuna auton nokka kääntyy kohti Latviaa ja Valmieran koiranäyttelyitä, joista lähdemme tavoittelemaan junnusertiä! :)

Ei kommentteja: