tiistai 16. huhtikuuta 2013

Hello, Miss Pink

koko jengi ulkoilemassa

Tämä postauksen tarkoitus on lyhykäisyydessään päivittää pentutilannetta. Pennun kasvattaja on nyt valikoinut pennuista sen, jonka haluaa pitää itsellään, ja yhdessä päätimme minulle tulevan pennun. Siitä tekstin otsikko, neiti vaaleanpunainen. :) Tässä tuleva pikku prinsessani nyt on:


ikää reilu 5 viikkoa, ensimmäinen seisotuskuva

ikää 7 viikkoa

Pentueen nimiteemaksi valikoitui emän Cameron Rockferryn mukaan "rock". Viralliseksi nimeksi tytölle tulee Cameron Rock With You, suosikki artistini Michael Jacksonin kappaleen mukaan. Lopullinen kutsumanimi on vielä hakusessa (vaihtoehdot on jo selvillä). Päätän sen lopullisesti kun pentu on sylissäni, kuten tein Lucankin kohdalla. Ei tullut Titoa, eikä Bonoa, vaan Luca. ;)

Nyt on varattu lentoliput pennunhakumatkalle Ruotsiin, lähtö lauantaina 27.4. ja paluu maanantaina 29.4. Vietän viikonlopun kasvattajan luona, saaden mahdollisuuden tutustua tarkemmin häneen ja koiriin. Lisäksi nään muut pennut, ja ne pennunostajat jotka tulevat samana viikonloppuna. Tästä upeasta reissusta varmasti luvassa jälkikäteen postaus! :)

<3


1 kommentti:

Nea kirjoitti...

Tässä tulee itsellekin ihan pentukuume kun lukee teidän pentuhössötyksistä:D Innolla odotan seuraavaa postausta! ;)