maanantai 1. huhtikuuta 2013

Menestystä Riikassa!

Takana on ihana viikonloppu (J oli täällä käymässä<3) sekä intensiivinen ja piiiiitkä sunnuntai päivä. Noin tunnin yöunien jälkeen pakkasimme sunnuntai aamuna kello 5:30 J:n kanssa autoon Lucan, trimmipöydän, häkin ja muut näyttelytilpehöörit sekä eväät (paljon kahvia!). Haettuamme vielä kyytiin A:n ja villis Dinan lähdimme ajamaan kohti Latviaa ja Riikan Voittajanäyttelyä.



Paikalle saavuimme yhdeksän jälkeen, reilu tunti ennen vehnien arvostelun alkua. Ehdin hyvin unenpöpperössä siistiä Lucan trimmin, harjata karvat ojoon ja nostattaa energiatasoa (koirakin oli hiukan unenpöpperössä) ennen kehää. Tuomarina toimi espanjalainen pitkän linjan terrierikasvattaja Maite Gonzalbo. Vehniä oli yhteensä 6, 4 urosta ja 2 narttua.  Luca esiintyi kehässä pirteästi ja liikkui erinomaisesti. Silminnähtävä ero edellisiin näyttelyihin, neljän hierontakerran hoitojakso oli tehnyt tehtävänsä. Iloinen hämmennykseni lisääntyi kun ravasimme ensin valioluokan voittoon, sitten parhaaksi urokseksi ja vielä rodun parhaaksi! Sertillä Lucasta tuli Latvian muotovalio, lisäksi nimen eteen lisätään Latvian Voittaja 2013 -titteli. :) Urosten toinen oli Lucan kasvattajan koira Von Jungfruborg Ceasar.

energian nostatusta

liike kulkee taas kiitos hieronnan! :)

"Mitä! Ai me voitettiin!?" :D

ROP ja VSP olivat kovasti kiinnostuneita toisistaan

ROP, SERT > LV MVA, CACIB, LV-W '13 <3

ROP ja VSP poseeraa

Olen niin iloinen ja ylpeä meidän saavutuksesta! :) Mielestäni onnistuin trimmissä hyvin, Lucan turkki on kasvanut ja parantunut laadultaan paljon talven ja kevään aikana. Luca niin sanotusti hoiti homman kotiin kehässä. Kehän jälkeen ehdimme vaihtaa kuulumisia Lucan kasvattajan sekä uusien ja vanhojen vehnätuttujen kanssa, oli todella mukava tavata! Kiertelimme myös myyntikojut, löytämättä oikein kauheasti ostettavaa. Vaaleanpunainen Skinneez -flamingolelu tarttui tulevalle pennulle mukaan. Ryhmäkehiin ei valitettavasti jääty pitkän odottelun takia, vaikka tuomari olisi ollut sama. A:n Dina sijoittui VSP:ksi, ja inttivalioitui saatuaan viimeisen cacibinsa vain noin 2,5 vuoden iässä, hurjasti Onnea!! :)


Lucan saalis :)

Goldfire's Tiaxcala "Dina" :)

Nyt pidämme loppu kevään näyttelytaukoa, blogitaukoa emme toki. Kesällä tarkoitus mahdollisesti suunnata Ruotsiin näyttelyihin, ja ehkä tavoitella Suomesta cacibia. Nyt kasvattelemme turkkia ja valmistaudumme uuteen perheenjäseneen. :)


2 kommenttia:

Nea kirjoitti...

Onnea Lucalle!

Katjuska kirjoitti...

Luca kiittää! :)